Vintertjenester

 

Snerydning, grus- og saltning.

Bække Entreprenørforretning tilbyder også hjælp om vinteren, når sne og frost kan drille. Her tilbyder vi hjælp i form af snerydning samt grusning og saltning. Det kan være hjælp til eksempelvis lokale virksomheder, hvor din indkørsel og parkeringsplads skal ryddes for sne og saltes eller gruset, så både medarbejdere og kunder kan komme sikkert ind og ud – uden at ryge på halen eller foretage unødvendige hjulspin. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også snerydning, grusning og saltning til kommunale, private og institutioner.

De fleste opgaver er med fast aftale, men det kan også blot være enkeltstående tilfælde, hvor du har brug for at få saltet, gruset eller blot ryddet sne på et større eller mindre område.

Hos abonnenter på vintertjenester er der altid en på vagt til at holde øje med vejret. Så du skal altså ikke bekymre dig om det, og først kontakte os, når du vågner om morgenen. Vi dukker automatisk op, når det er nødvendigt. Vi har en hotline til Vejdirektoratet, som indberetter, hvordan vejret bliver det kommende døgn. Derfor er vi altid på forkant, og vejret kommer aldrig bag på os.

Vælter sneen ned, og fryser det mange minusgrader, og du ikke selv lige kan klare det, så er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os – så kommer vi med glæde og fjerner is og sne – også selvom du ikke abonnent.

Kontakt Bække Entreprenørforretning og få en uforpligtende snak eller tilbud på, hvad det vil koste for dig, at få gruset, saltet og ryddet sne. Du kan ringe til os på 40179598 eller skriv til os på info@baekke-ent.dk