Transport

Hos Bække Entreprenørerne ApS. kan vi også sørge for transport for jer. Vi udfører både små og store transportopgaver – og både for erhvervs- og privatkunder. Vi er eksperter i entreprenørkørsel, og vi sætter altid service i højsæde. Entreprenørafdelingen råder over både egne og indlejede biler, så vi har altid et stort udvalg, der kan løse netop jeres opgave.

Hvis I har brug for en maskintransport eller anden særtransport, så står vi også klar til at hjælpe jer. Vi kan flytte alle slags selvkørende maskiner og specielle transportere. Vi har stor erfaring med at transportere for entreprenør-, landbrugs- og skovbrugsbranchen.

De fleste af vores biler er med tandemtræk, hvilket gør, at vi uden problemer kan køre i terræn. Derfor kan vi sagtens komme frem med eksempelvis materialer på en byggeplads, hvor der endnu ikke er lagt veje. Hvis der er tale om mindre pladser, så har vi også mindre biler, der kan passere, men stadig kan have stor mængder. Bække Entreprenørforretning ApS. kan transportere alle slags råstoffer og materialer indenfor bygge og anlæg, da vores biler er udstyret herefter.

Transportopgaver

En transportopgave kan eksempelvis være levering af sand, grus og sten, som skal bruges til belægningsarbejde, som vi i øvrigt også kan tilbyde. Derfor er det oplagt at vælge os til at transportere eksempelvis sand og grus til jeres nye belægning, hvis det også er os, der skal lægge det. Det samme gælder, hvis vi står for jordarbejde, så kan vi også stå for at transportere det væk.

Udover sand, sten, grus og jord transporterer vi blandt andet også følgende:

  • Affald
  • Specialtransporter
  • Flytning af maskiner

Krantransport/Kranarbejde

Har I brug for at få transporteret større ting, så har vi også mulighed for det. Udover at vi tilbyder lastbilkørsel til ethvert formål i områderne omkring Bække, Kolding, Vejen, Jels, Billund, Vorbasse, Holsted, Brørup, Lunderskov og omegn.

Vi har en fire-akslet lastbil med grab, som kan anvendes til mange forskellige former for transport. Ydermere har vi biler med henholdsvis to- eller tre-akslet kærre. Skulle I samtidig have behov for en bagmonteret kran, så har vi også det rette materiale klar. Derudover så ønsker vi altid at vejlede vores kunder den rette vejledning omkring vores kørsel med lastbil.

Vi kan altså lidt af hvert. I er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere til, hvordan vi kan hjælpe jer med at få transporteret fra A til B. Vi er meget fleksible, og står klar til at finde en løsning, som passer netop jer. Vi sørger selvfølgelig altid for eventuelle tilladelser samt følgebil, som er med til at sørge for, at jeres god kommer sikkert frem.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud – I kan ringe til os på 40179598 eller skrive en mail til info@baekke-ent.dk. Vi svarer hurtigst muligt.