Sten, grus, sand og fliser

Når der bliver bygget, gravet eller nedbrudt, så resulterer det ofte i en masse overskydende sand, grus, sten eller lignende. Hos Bække Entreprenørforretning tilbyder vi også at transportere store mængder sand eller grus for jer. Vi har ressourcerne til at transportere mange tons sand, grus og sten væk. Men vi kan selvfølgelig også levere det – både for private og erhvervsfolk. Vi leverer især i områderne omkring Bække, Kolding, Vejen, Jels, Billund, Vorbasse, Holsted, Brørup og Lunderskov.

Når I booker en vognmand til at varetage jeres opgave, så ved vi, at I forventer, at vi udfører opgaven professionelt – og ikke mindst til tiden. Bække Entreprenørforretning sørger altid for at overholde aftaler med jer. Desuden sørger vi altid for at levere sand, sten eller grus i den stand, som I forventer.
Vi har udstyr til at varetage meget store mængder, men I behøver ikke at have flere tons sand eller sten for, at vi vil tage os af opgaven. Vi varetager også mindre opgaver. Uanset opgavens størrelse så garanterer vi for, at opgaven bliver udført professionelt og med god betjening. Vores erfarne vognmænd står desuden altid parate til at giver jer tips og tricks til jeres proces.

Uanset hvilken størrelse opgave I står med, så er I altid velkomne til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Så står I og mangler en vognmand til at transportere sand, grus eller sten væk, eller til at levere det, så kontakt Bække Entreprenørforretning på 40179598 eller skriv til os på info@baekke-ent.dk