Nedbrydning

Bække Entreprenørforretning tilbyder professionel nedbrydning af enhver art. Det gælder både hele bygninger og enkelte vægge, skorstene eller lignende. Vi har altid stor fokus på sikkerhed og miljørigtig håndtering af bygningsaffaldet, når vi nedbryder. Dette er en garanti for jer, at det altid foregår efter bogens regler.

Hos Bække Entreprenørforretning har vi mange års erfaring. Vi kender derfor alt til den pågældende lovgivning på området. Hvis I ønsker det, så håndterer vi også gerne de nødvendige papirer. Det drejer sig eksempelvis om tilladelserne fra myndighederne samt affaldsskemaer og færdigmeldinger, så I ikke behøver, at bekymre jer om det. Vores store maskinpark, som gør arbejdet effektivt, og vores erfarne og professionelle medarbejdere sikrer, at det hele går rigtigt og lovmæssigt korrekt for sig.

En nedbrydning efterlader også store mængder affald. Vi har også udstyr til at transportere det væk, så hos os sikrer I jer en totalløsning.
Vi er placeret i Bække, og trods vores lokation, så udfører vi også nedbrydninger for kunder indenfor både det kommunale, erhverv og private i Syd- og Sønderjylland.

Kontakt Bække Entreprenørforretning for et uforpligtende tilbud eller snak om vores nedbrydningsydelser. Vi svarer hurtigst muligt, og vi kan kontaktes på telefon 40179598 eller I kan skrive til os på info@baekke-ent.dk