Belægningsarbejde

Indkørslen eller den flisebelagte havegang er noget af det første, som folk bliver præsenteret for ved jeres hjem. Derfor skal det også se godt ud. Hos Bække Entreprenørerne ApS. kan ikke blot levere grus og fliser til dit dørtrin – vores dygtige medarbejdere kan også foretage belægningsarbejdet af jeres nye indkørsel eller terrasse. Det er ofte den sidste finish, når der bliver bygget, men det er ikke mindre vigtigt. Desuden skal belægning passe til omgivelserne, og vi rådgiver gerne om belægningstypen således at de funktionelle krav harmonerer med omgivelserne og er indenfor kundens prisramme.
Vi arbejder ikke kun for private, men beskæftiger os også med belægningsarbejde til erhverv og det offentlige. Det kan eksempelvis være at anlægge bytorve eller parkeringspladser.

Udover at anlægge nyt, så kan vi også tilbyde at renovere en eksisterende belægning. Det kan være at stenene eller fliserne er gode nok – men blot trænger til at blive renset, og underlaget fornyet. Dette kan vi hjælpe med.

Der er også stor forskel på, hvad belægningen skal bære. Skal der køre biler, tunge maskiner eller er det blot til gående? Vi rådgiver også om, hvilket underlag, der passer bedst til det, I skal have anlagt.

Vi foretager belægningsarbejde indenfor blandt andet:

  • Belægningssten
  • Fortove
  • Kantsten
  • Indkørsler/terrasser
  • Asfaltarbejde
  • Brolægning
  • Parkeringspladser
  • Gågader
  • Helleanlæg
  • Torve og plader

Belægningerne er i præcis det materiale, som kunden ønsker det – lige fra brosten til herregårdssten, og der er ingen opgave, der er for vanskelig til os.

Belægning og beplantning

Ofte vil opgaver med belægning indebære anden form for finish som f.eks. beplantning. Vores belægningsafdeling er derfor naturligt placeret sammen med anlægsgartnerne. Dette kommer ofte vore kunder til gode. Gartnernes gode ideer og faglige kompetencer bliver en del af belægningsarbejdet, og det færdige resultat bliver mere helstøbt at se på.

Erfaringer med belægning

Vores erfaring er mangeårig. Arbejdsopgaverne spænder fra store parkeringsarealer som for eksempel parkeringspladsen og brolægningen foran Randers Regnskov til små brostensgårdspladser i den indre by i Århus. I forbindelse med bygning af enkelte huse eller hele kvarterer har vi stor erfaring i at færdiggøre området med belægninger og beplantninger således, at det færdige produkt afleveres indbydende og klar til brug.
Derudover tager vi gerne specialopgaver ind. Hos Bække Entreprenørerne ApS. er vi aldrig bange for udfordringer, så hvis I har en speciel opgave, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan løse den.